Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، جی پلاس از ساعت ۱۱ الی ۱۷ میزبان سه رویداد مراسم خط تولید داکت اسپیلت جی پلاس، رونمایی از میز ساخت داخل ماشین لباسشویی جی پلاس و همچنین همایش حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان قزوین بود.

اقتصاد پویا در گرو حمایت کامل از بخش تولید ملی است

عباس تابش؛ رییس مدیرعامل سازمان حمایت مصرف‌ کنندگان و تولیدکنندگان در حاشیه مراسم افتتاحیه خط تولید داکت اسپیلت جی پلاس گفت:  تا دیروز به دنبال تکنولوژی تولیدکنندگان خارجی بودیم اما درحال حاضر خودمان تکنولوژی ساخت داریم و شرکت‌های خارجی دیگر نمی‌توانند هزینه‌ تکنولوژی ساخت را برما تحمیل کنند؛ لذا با شرایط برابر می‌توانند با ما مذاکره داشته باشند و دیگر نمی‌توانند از موضع بالاتر و شکلی استثمارگونه با ما رفتار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: باید در بخش حاکمیت و تمامی بخش‌هایی که متولی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا هستند تلاش کنیم که از ورود کالای قاچاق جلوگیری کنیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه باید مردم نیز پای کار باشند و به جای خرید کالای قاچاق که خدمات شامل آنها نمی‌شود، از کالاهای تولیدی ساخت داخل استفاده کنند، تصریح کرد:خرید کالای با کیفیت داخلی باعث رشد تولید و کمک به اقتصاد کشور خواهد شد و تنها به واسطه حمایت کامل از بخش تولید ملی می توان به اقتصادی پویا، دست یافت.

گلدیران باعث اشتغال زایی بیش از ۱۵۰۰۰ نیروی انسانی است

امیرعباس کائینی؛ مدیرعامل گلدیران نیز در ادامه مراسم افتتاحیه خط تولید داکت اسپیلت جی پلاس گفت: تولید داخلی در سال جاری  ۷۸  درصد نسبت به سال گذشته بالاتر رفته است  و گلدیران از سال ۱۳۸۵ که فعالیت خود را آغاز کرده توانسته حدود ۸ میلیون دستگاه تولید و روانه بازار کند.

وی در ادامه گفت: میزان اشتغال زایی مستقیم گروه گلدیران بیش از ۲۰۰۰ نفر و غیر مستقیم بیش از ۱۳۰۰۰ نفر است.

مدیرعامل گلدیران در حال حاضر میزان داخلی سازی مبلغی و کاهش ارزبری لباسشویی به حدود ۴۹ درصد رسیده است که در زمان حضور ال جی این عدد حدود ۱۳ درصد بود.

کائینی خاطرنشان کرد: هدف گذاری ما تا پایان سال ۱۴۰۰ رسیدن به عدد ۶۵ درصد داخلی سازی است. امروز با افتخار اعلام می‌کنیم ۱۸ شرکتی که در پروژه داخلی سازی ماشین لباسشویی جی پلاس به ما کمک کردند در این مراسم دعوت بوده و مفتخریم که بگوییم که بیش از ۲۳۰۰ نفر در این شرکت ها مشغول فعالیت هستند.

بر اساس این گزارش با افتتاح این واحد تولیدی که با دو میلیون و ۲۰۰ هزار دلار سرمایه گذاری راه اندازی شده برای ۴۰ نفر شغل ایجاد شده است و همچنین ۴۹ درصد خط تولید در این واحد صنعتی بومی سازی شده است.

در فاز اول تولید ۴۰۰۰ دستگاه داکت اسپلیت اینورتر (اسپلیت کانالی کم مصرف) در دستور کار این شرکت قرار گرفته و ظرفیت تولید سالانه تا ۱۵ هزار دستگاه داکت اسپلیت اینورتر جی‌پلاس در سال اول در نظر گرفته شده است.

از خصوصیات بارز خط تولید این شرکت، انجام تست عملکردی همه محصولات در حین فرآیند تولید است. در فرآیند تست دستگاه­ها، پارامترهای مهم عملکردی شامل دما، فشار، میزان مصرف برق، هوادهی و… بررسی و از نظر کیفی کنترل می‌شود و همین موضوع می‌تواند نقطه تمایز این برند ایرانی باشد.

  با توجه به اینکه ایران کشوری خشک و گرم است و کم آبی در آن مشهود است؛ استفاده از داکت اسپلیت به عنوان راه­ حلی در جهت صرفه ­جویی در مصرف آب و داشتن تهویه مطبوع پیشنهاد می­ شود که خود می ­تواند جایگزین مناسبی برای کولر آبی باشد. زیرا داکت اسپلیت باعث حذف مصرف آب می­ شود؛ در صورتی که کولر آبی در هر ساعت به طور متوسط ۲۵ تا ۳۰ لیتر آب مصرف می­‌کند که برابر روزانه حداکثر تا ۴۵۰ لیتر است.

پربیننده ترین سومین تندیس جشنواره ملی حاتم به شرکت صنایع گلدیران تعلق گرفت افزایش ۳۰۰درصدی صادرات زعفران در فروردین۱۴۰۰ / کاهش تولید در راه است؟ دولت و ایمیدرو بزرگترین موانع تولید معادن در سال مانع زدایی‌ها / فروش سنگ با قیمت گندله و بالاتر از جهانی به شرکت ها نقض قرارداد توسط دولت در قراردادهای سرمایه‌گذاری معادن / کشمکش‌ های معاونت معدنی و اجرایی وزارت صمت دلیل اصلی چالش‌ های موجود سرعت در انتقال کارخانه پشم شیشه به منطقه ویژه اقتصادی شیراز با اعتبار ۴۷۰میلیارد تومانی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: داکت اسپلیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۹۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد